Створені одноразові флешки для роздачі інформації на ходу

Створені одноразові флешки для роздачі інформації на ходу

У наш час USB-флешка, як мобільний телефон, завжди повинна бути під рукою. Але ці маленькі пристрої, подібно ручки та олівця, завжди губляться, подорожуючи з однієї сумки в іншу.

Джерело: Відомості

У наш час USB-флешка, як мобільний телефон, завжди повинна бути під рукою. Але ці маленькі пристрої, подібно ручки та олівця, завжди губляться, подорожуючи з однієї сумки в іншу. Для всіх таких ситуацій придумали новий пристрій - GIGS.2.GO розміром з пластикову карту, що містить у собі чотири, одноразових накопичувача.

На радість усім «зеленим»: корпус так званих відривних флешок виконаний з переробленого картону. Кожна флешка GIGS.2.GO вміщує 1 Гбайт інформації. Такий накопичувач і втратити не шкода, і коштує вона зовсім недорого. Тому, коли в черговий раз комусь знадобитися флешка - ви з легким серцем можете поділитися пристроєм. Зручність GIGS.2.GO полягає ще й у тому, що повний комплект втратити складніше, ніж один накопичувач зважаючи на його великі розміри, інформує mirfactov.com

Компактні накопичувачі GIGS.2.GO відмінно поміщаються в гаманці або візитниці. Одноразовими флешки названі саме через концепцію їх використання «відірви, запиши інформацію, віддай та забудь», адже ніхто не буде горювати через 1-гігабайтного накопичувача. Однак самі USB-стіки цілком функціональні і витримують багато циклів перезапису, оскільки електронна начинка GIGS.2.GO не підлягає переробці, на відміну від корпусу.

Loading...