Samsung виплатила 1 мільярд боргу Apple копійками

Samsung виплатила 1 мільярд боргу Apple копійками

Компанія Samsung, яка ранійше програла суд американській компанії Apple, підігнала до їх офісу 30 вантажівок з 5-центовими монетами.

Джерело: Відомості

Компанія Samsung, яка ранійше програла суд американській компанії Apple, підігнала до їх офісу 30 вантажівок з 5-центовими монетами.

30 вантажних машин, заповнених 5-центовими монетами, під'їхали до каліфорнійського офісу Apple вранці 28 серпня. Співробітники служби безпеки, підозрюючи помилку, не поспішали розвантажувати машини, але гендиректор "Самсунга" в телефонній розмові роз'яснив голові "Еппл", що саме так компанія вирішила виплатити $ 1 млрд.

Імовірно, всього у вантажівках повинно знаходитися більше 20 мільярдів монет. Глава Samsung Elrctronics Лі Кунг Хі злорадно заявив, що співробітникам Apple доведеться витратити багато часу, перераховуючи дріб’язок, інформує lifenews.ru

- Можете купувати на них напої з автомата цілий рік або переплавити на комп'ютери - мені все одно. Ми виконали своє зобов'язання, - повідомив глава Samsung по телефону гендиректору Apple.

У п'ятницю 24 серпня федеральний суд Сан-Хосе зобов'язав Samsung виплатити Apple грошову компенсацію в розмірі $ 1,05 млрд, але не уточнив спосіб виплати штрафу, тому співробітники Samsung скористалися цим, щоб нагадати конкуренту про зайву дріб'язковість.

Пізніше, виявилося що вся історія з виплатою монатеми це черговий жарт, що розповсюдили розважальні сайти, аби хоч якось підбадьорити фанів Sumsung. Цікаво те, що багато людей повірило, і новина набрала в інтернеті неабиякої популярності. Нікого не збентежило те, що рішення суду не остаточне і розгляду ще чекає апеляція з боку Samsung.

Цікаво те що 1 млрд монет не помістиься в 30 вантажівок. $ 1 млрд = 20 000 000 000 (20 млрд) 5-центових монет. Кожна з них має об'єм 0,59 мл. Загальний обсяг буде 11800000 літрів. Величезна автоцистерна може перевозити 34 000 літра. Потрібно приблизно 347 вантажівок, щоб відвезти всі гроші в штаб-квартиру Apple.

Loading...