Топ-4 інтернет-провайдера у Запоріжжі

Топ-4 інтернет-провайдера у Запоріжжі

Щоб вибрати постачальника інтернет-послуг, потрібно ознайомитися з рейтингом всіх провайдерів. У Запоріжжі найбільш популярними провайдерами є компанії «Датагруп», «Київстар», «Воля», «Фрегат».

Джерело: Відомості

Кожна сучасна людина потребує якісного та стабільного підключення до «світової павутини», тому мільйони українців проводять у себе вдома швидкісний інтернет Wi-Fi. Але як вибрати надійного та перевіреного провайдера, який би надавав якісний сервіс за доступну ціну? Розглянемо рейтинг найбільш популярних інтернет-провайдерів в Запоріжжі.

 

1. Фіксований інтернет від «Датагруп»

 

Компанія «Датагруп» є одним з лідерів в сфері надання інтернет-послуг в Запоріжжі. Провайдер пропонує якісний традиційний фіксований або супутниковий інтернет, зручний навіть для тих абонентів, які проживають у приватних будинках та віддалених спальних районах Запоріжжя. Скориставшись послугами «Датагруп», ви зможете насолоджуватися безмежним доступом до всесвітньої павутини.

Головні плюси провайдера: якісне інтернет-підключення, найбільш вигідні тарифи та ціни, ввічливе цілодобове обслуговування. Щоб підключити фіксований або супутниковий інтернет від «Датагруп», необхідно відвідати сторінку https://www.datagroup.ua/..../internet/fiksovanij-internet/ та оформити замовлення.

 

Послуги від «Київстар»

 

Провайдер використовує передову технологію FTTB, що дозволяє передавати дані на швидкості до 100 Мбіт/с. «Київстар» пропонує абонентам тарифи від 180 грн/міс. Умови підключення домашнього інтернету від «Київстар»:

  • стати абонентом можуть тільки власники або орендарі квартир (приватні будинки у віддалених районах регіону не обслуговуються);
  • вартість підключення та кабелю — безкоштовно;
  • терміни підключення — 1-3 дні з моменту оформлення заявки;
  • в призначений час абонент повинен бути вдома та мати комп'ютер або ноутбук;
  • після підключення клієнт вносить абонплату за перший місяць;
  • при замовленні акції «Wi-Fi роутер за 1 грн.» необхідно внести передоплату за інтернет в розмірі 300 грн.

 

3. Домашній інтернет від «Воля»

Домашній інтернет «Воля» в Запоріжжі доступний до підключення тільки для жителів багатоквартирних будинків. Для цього провайдер використовує технології DOCSIS/Ethernet, що дозволяють надати абоненту високошвидкісний доступ до мережі інтернет. Максимальна швидкість передачі даних — 100 Мбіт/с.

У Запоріжжі на постійній основі діють чотири інтернет-тарифи «Воля», а також є пакети, що включають інтернет та телебачення. Компанія дуже часто проводить різні акції для нових клієнтів, наприклад, знижка в перші місяці користування або оренда Wi-Fi-роутера за спеціальною ціною. Сплачувати рахунки за інтернет можна через портал абонента, в банках, в терміналах самообслуговування та іншими зручними способами.


4. Послуги провайдера «Фрегат»

 

Компанія використовує для підключення технологію FTTB. Абонентська плата за користування інтернетом становить від 84 до 144 грн., а швидкість передачі даних — від 10 до 100 Мбіт/сек. Провайдер пропонує цілодобову гарячу лінію та можливість користуватися Особистим кабінетом. Вартість підключення послуги домашнього інтернету становить 2 грн.

Loading...