Hyundai представила свій найдорожчий автомобіль

Hyundai представила свій найдорожчий автомобіль

Седан G90 виглядає дуже оригінально.

Джерело: Відомості

Genesis - дочірній преміальний бренд Hyundai - представив оновлений флагманський седан G90, який тепер виглядає дуже оригінально, повідомляє Автоцентр.

Головними проблемами молодого преміального бренду Genesis, умовно від'єднаного від Hyundai, прийнято вважати зовсім не якість, потужність чи повадки на дорозі (з цим у автомобілів все в порядку), а слабку впізнаваність і "розпливчастий" корпоративний стиль.

Рестайлінговий Genesis G90, який пережив оновлення на третьому році життя, покликаний виправити ситуацію. У цьому допоможе нове обличчя, яке легко відрізнити від інших седанів вищого представницького класу.

Колишній G90 походив скоріше на сильно збільшену Hyundai Sonata, що не дуже влаштовувало цільову аудиторію і погано вписувався в рамки сегмента, де статусна зовнішність великого седана грає не останню роль. Тепер автомобіль виглядає дуже самобутньо і багато в чому оригінально завдяки великій передній решітці п'ятикутної форми і незвичайним фарам, які "продовжуються" повторювачами поворотів на крилах. Мабуть, трохи легковажний прийом, однак подібні рішення дозволяють вибудувати впізнаваний образ.

Рестайлінг Genesis G90 вийшов дійсно серйозним. З кузовних панелей колишніми залишилися тільки двері, дах і бічні накладки на пороги. Серйозні зміни відбулися у корми, де з'явилися зовсім інші ліхтарі. Хмарно світлодіодна смужка, що з'єднує задні крила - модний прийом, який також допоможе швидше ідентифікувати оновлений седан в потоці.

В інтер'єрі сталося менше змін - поправили форму повітропроводів і переглянули розсип кнопок. Колишніми залишилися мотори: двічі турбований 3,3-літровий V6 (370 к.с.), атмосферні V6 на 3,8 л (315 к.с.) і V8 об'ємом 5 л (425 к.с.). КПП - тільки 8-ступінчаста автоматична, але на вибір будуть доступні передньо- або повнопривідна трансмісії.

На даний момент Genesis G90 "відгримів" прем'єру в Південній Кореї, де вже зібрали більше 6000 замовлень з 12 листопада. На інші ринки новинка вийде в наступному році.

Loading...