Кондиціонери LG: купуємо в інтернеті дешево

Кондиціонери LG: купуємо в інтернеті дешево

Достатньо заповнити пошуковий фільтр і система сама підбере обладнання.

Джерело: Відомості

Кліматична техніка LG популярна і затребувана в усьому світі. Десятки онлайн-магазинів пропонують придбати південнокорейські кондиціонери, але як швидко підібрати кращу техніку і продавця з найвигіднішою ціною? Для цього створено прайс-агрегатор E-katalog!

Правильний вибір

Де можна знайти всі кондиціонери LG, які можна купити онлайн? На http://ek.ua/list/77/lg/ вас чекає понад півсотні моделей! І по кожному кондиціонеру зібраний максимум інформації - збирати її по десяткам сайтів і витрачати на це час не доведеться. Ви відразу побачите, як виглядає майбутня покупка - зображення високої якості додаються до всієї кліматичної техніци. Також є докладний опис і розширені технічні характеристики.

І до кожного кондиціонеру додається «розмірна сітка» - список устаткування тієї ж серії, розрахованого на приміщення іншого розміру. Додатковий бонус - рейтинги та відгуки інших покупців, а також розділ обговорення. У ньому ви можете побачити питання, які виникли у користувачів обраного кондиціонера LG, а також відповіді фахівців.

Переглядати всі кондиціонери не потрібно - достатньо заповнити пошуковий фільтр, і система підбере обладнання за:

  • ціною;
  • кольором;
  • серії;
  • режиму;
  • роком випуску;
  • типу монтажу;
  • типу системи;
  • комплектації;
  • площі приміщення;
  • мінімальній температурі на обігрів.

Можна додати в умови підбору спеціальні функції, наприклад, інверторне керування, контроль через смартфон і нічний режим. Якщо ви добре розбираєтеся в кліматичній техніці, скористайтеся розширеним пошуком, а якщо вибираєте кондиціонер вперше - перегляньте вбудовані підказки.

Вибірка з бази займе пару секунд, і для порівняння залишиться декілька відповідних кондиціонерів. Для того, щоб відразу побачити їх відмінності, скористайтеся порівняльною таблицею.

Подвійна економія

В Е-каталозі зібрані позиції сотень інтернет-магазинів - ви зможете вибрати продавця з кращими умовами доставки та мінімальною ціною на кондиціонер LG.

Ціновий агрегатор допомагає економити:

       1.   Час. Користувач будь-якого рівня впорається з пошуком кліматичної техніки за кілька хвилин. Всі необхідні відомості для цього вже зібрані на сайті - від докладних даних по товарах до статей з порадами та оглядами.

       2.   Гроші. Найбільш повний список продавців дозволить вибрати найнижчу ціну і не переплачувати до 30% вартості пристрою.

База сайту оновлюється постійно - в ній з'являється сама «свіжа» техніка і нові магазини, в яких умови покупки можуть бути ще краще! Купуйте кондиціонери LG за найвигіднішою ціною - вибирайте їх через прайс-агрегатор E-katalog!

Loading...