Mitsubishi представила оновлений гібридний позашляховик Outlander PHEV

Mitsubishi представила оновлений гібридний позашляховик Outlander PHEV

Популярний «зелений» автомобіль отримав новий двигун внутрішнього згоряння і здатний проїжджати більшу відстань.

Джерело: Відомості

Японська компанія Mitsubishi Motors Corporation офіційно представила оновлений гібридний позашляховик Mitsubishi Outlander PHEV 2018 модельного року. Популярний «зелений» автомобіль отримав новий двигун внутрішнього згоряння і здатний проїжджати більшу відстань.

Найважливіша зміна ховається під капотом автомобіля, де замість колишнього 2,0-літрового двигуна розташований 2,4-літровий бензиновий двигун, що працює по циклу Аткінсона.

Японський виробник на разі не розсекретив точні характеристики оновленого кросовера Mitsubishi Outlander PHEV. У компанії розповіли, що модернізована гібридна силова установка відрізняється більш плавною роботою і поліпшеною економічністю.

Крім цього, оновлений гібридний позашляховик Mitsubishi Outlander PHEV 2018 модельного року отримав більш потужний генератор і модернізований задній електромотор, віддача якого зросла на 10%. Також на 15% була збільшена енергоємність тягової батареї - до 13,8 кВт / год.

Нарешті, до режимам руху Normal і 4WD Lock (повний привід з блокуванням) гібридного кросу Mitsubishi Outlander PHEV додалися нові режими Sport і Snow - для більшої позитивної динаміки їзди і руху по засніженій або слизькій поверхні.

Також варто відзначити, що «посвіжілий» автомобіль отримав деякі зміни в дизайні екстер'єру та інтер'єру. Зокрема, в автомобіля з'явилася нова світлодіодна головна оптика, переглянута решітка радіатора і нові набори 18-дюймових литих колісних дисків. Крім цього, в задній частині машини з'явилося нове збільшене аеродинамічне «крило».

У салоні оновленого гібридного позашляховика Mitsubishi Outlander PHEV можна виявити нові сидіння зі зміненою формою і посиленою бічною підтримкою, нову приладову панель, інші механічні перемикачі та інші задні дефлектори системи кондиціонування, повідомляє infocar.

Loading...