Американські вчені розповіли, яким буде життя на Землі через тисячу років

Американські вчені розповіли, яким буде життя на Землі через тисячу років

Автором дослідження стала Розалінд Мак-Найт з Інституту Монро.

Джерело: Відомості

Нещодавно американські вчені провели досліди, які допомогли встановити, яким буде життя на Землі через тисячу років. Автором дослідження стала Розалінд Мак-Найт з Інституту Монро. Вчений є фахівцем в області позатілесних подорожей запевняє, що змогла побувати в майбутньому, помандрувати по різних реальностях. У підсумку вона описала життя в 3000 році.

Виявляється, зміниться дуже багато. По-перше, люди освоять космос повністю. Через це подорожі в космічному просторі стануть звичайною справою. По-друге, зміняться самі люди - вони стануть вищі зростом. По-третє, зміни чекають і на саму планету. Полюса зрушаться, внаслідок чого частина міст виявиться затопленою, а суша, раніше покрита водою, оголиться.

Крім того, з'являться нові зв'язки. Зокрема, це стосується інопланетних істот. Людині вдасться зустрітися з ними. Причому частина з інопланетян будуть доброзичливі по відношенню до людини, а інші виявляться налаштовані вороже. Чим закінчиться протистояння інопланетян і людей, вчений поки не розповіла. 

Відзначається, що в 3000 році люди також зможуть встановлювати зв'язки з усіма вимірами. Цьому будуть вчити в школах і університетах. Також люди зможуть використовувати внутрішню енергію, внаслідок чого стане можливим пересуватися за допомогою сили розуму.

Loading...