Автомобільна компанія Aston Martin займеться будівництвом елітного житла

Автомобільна компанія Aston Martin займеться будівництвом елітного житла
Автомобіль виробництва Aston Martin

Фірма вже повідомила про намір побудувати 66-поверховий хмарочос в США.

Джерело: Відомості

Британська компанія Aston Martin, виробник спортивних автомобілів, планує вийти на світовий ринок елітного житла — фірма вже повідомила про намір побудувати 66-поверховий хмарочос в Майамі (США), повідомляє Національне телебачення Естонії.

За словами віце-президента Aston Martin Каті Бассі, проект компанії в Майамі —  це не експеримент по «наліплюванню» бренду, компанія планує зводити будівлі під власною торговою маркою всюди, де важливо бути присутнім, як, наприклад, в Майамі.

Хмарочос Aston Martin Residences з'явиться в центрі міста, в гирлі річки Майамі, а команда дизайнерів автовиробника оформить громадські простори будівлі, в тому числі лобі, приміщення фітнес-і спа-центрів.

Поки невідомо, скільки коштуватимуть квартири в комплексі, але глава фірми-забудовника Герман Кото заявив, що ціни будуть відповідати вартості найдорожчої нерухомості Майамі. Продажі квартир в хмарочосі відкриються в березні 2017 року, початок будівельних робіт заплановано на літо, а ввести об'єкт в експлуатацію планується в 2021 році.

Loading...