Учені: Володимир Ленін страждав від рідкісного генетичного захворювання

Учені: Володимир Ленін страждав від рідкісного генетичного захворювання

Володимир Ульянов (Ленін), відомий як організатор комуністичного перевороту в Російській Імперії, був мутантом, вважають учені з Каліфорнійського університету (США).

Джерело: Відомості

На їхню думку, революціонер страждав від рідкісного генетичного захворювання, через яке настала рання смерть, повідомляє «Росбалт».

Ленін помер у віці 53 років, але перед смертю він протягом 10 місяців лежав паралізований. Нейрологи Гаррі Вінтерс, Лев Лур'є і Філіп Маковіак прийшли до висновку, що в політика відбувалися мутації організму, внаслідок чого почався параліч, а в підсумку — передчасна смерть.

У ході досліджень увагу вчених привернув той факт, що у вождя світового пролетаріату були майже скам'янілі судини головного мозку. Коли після смерті Леніна його тіло розкрив патологоанатом і постукав медичним приладом по судинах, було чути дзвін.

Фахівці відзначають, що подібні явища відбуваються тільки в ході мутації гена NT5E. Експерти вважають, що подібна хвороба могла передатися Володимиру Іллічу у спадок від батька, який помер в 54 роки.

Loading...