Гра Pokemon Go поставила рекорд за кількістю завантажень в Apple App Store

Гра Pokemon Go поставила рекорд за кількістю завантажень в Apple App Store

У компанії Apple повідомили, що гра Pokemon Go б’є рекорд за завантаженням у App Store.

Джерело: Відомості

Так, у перший тиждень гру скачували в App Store набагато частіше, ніж будь-який інший додаток. Рекордні результати Pokemon Go показує і в Google Play, повідомляє Informing.

При цьому в Apple не повідомили, скільки користувачів завантажили гру, а також який був попередній рекорд. Однак відомо, що 18 липня тільки в США додаток, запущений 6 липня, скачали 21 млн разів.

Найперше грою захопилися в США, Австралії і Новій Зеландії. Зараз додаток доступний вже в 30 країнах. Наприклад, напередодні офіційно він був запущений в Японії, але зараз в Pokemon Go можна грати в будь-якій країні.

За відомостями брокерської контори Needham & Co, в найближчі пару років Apple може заробити на Pokemon Go $ 3 млрд.

Як підрахували в дослідницькій компанії SuperData Research, що поставляє інформаційні послуги про free-to-play і цифрові ігри, за ці 7 днів творці програми могли отримати до $ 14 млн.

Відзначимо, що гра Pokemon Go, яка використовує елементи доповненої реальності, доступна для iPhone і смартфонів на Android. Граючи в Pokemon Go, користувачі шукають покемонів — так званих кишенькових монстрів, захованих у реальному світі.

Loading...