Ауді випустила оновлений хетчбек А7

Ауді випустила оновлений хетчбек А7

Великий 4-дверний хетчбек, створений на базі автомобіля А6, зовсім не виглядає як А6 або як спортивний А5 Sportback.

Джерело: Відомості

Не так давно компанія Audi зіткнулася з критикою щодо того, що всі її автомобілі виглядають абсолютно однаково, і відрізняються хіба що розмірами - як матрьошки. Варто відзначити, що А7 спростовує ці нападки. Великий 4-дверний хетчбек, створений на базі автомобіля А6, зовсім не виглядає як А6 або як спортивний А5 Sportback. Кожен вигин автомобіля виключно індивідуальний, а його зовнішня форма перегукується зі спорт-карами 1970-1980-х рр.

Ауді А7 є одним з фаворитів, який входить в список десяти кращих автомобілів і перемагає в порівняльному тесті BMW 640i Gran Coupe і Mercedes Benz CLS550. Як і у випадку з А6 і S6, Ауді удосконалила версію автомобіля, доступну з першої чверті 2015 р. Передня частина виглядає більш сучасною з витонченою решеткою радіатора і більш витонченими LED-фарами головного світла. Задні фари демонструють більш горизонтальні і кутові форми над прямокутними вихлопними отворами.

Ауді пропонує покупцеві два популярних типи двигуна: дизельний TDI V6 3,0 л, потужністю 240 к.с. - залишається незмінним; бензиновий двигун TFSI V6 3.0 л з наддувом зараз виробляє 330 к.с. - на 20 к.с. більше, ніж раніше. Кожен з двигунів пов'язаний з системою постійного повного приводу Quattro і автоматичною 8-ступінчатою трансмісією, яку постачає компанія ZF. Також доступний максимально ефективний бензиновий двигун V8 4,0 л з подвійним турбонаддувом, потужність якого зросла від 420 до 450 к.с.

Сильною стороною хетчбека Audi А7 2016 р є дуже просторий салон, що робить його більш практичним, ніж седан А6. Зона багажника за складними спинками задніх сидінь відрізняється щедрим об'ємом в 693,8 л. і може бути розширена до 1390,3 л. Не дивлячись на те, що салон розрахований на 5 осіб, деякі задні пасажири можуть злегка торкатися стелі через похилу лінію даху. У той же час, на automoto.ua ви побачите, що у версіях S7 і RS7 центральне пасажирське місце другого ряду зовсім виключене. В цілому чудовий інтер'єр А7 був удосконалений в 2016 р. новою інформаційно-розважальною системою і свіжим декором.

В АУДІ А7 вам сподобається:

  • Добре обладнаний салон
  • Позиція швидкого і точного автомобіля
  • Практичний тип кузова "хетчбек"

У Audi А7 вам може не сподобатися:

  • Великі литі диски, що не дуже добре впливають на якість їзди.
  • Ви не відчуваєте «золотої середини» в управлінні, що призводить до неконтрольованого збільшення швидкості.
  • RS7 погано слухається керма при агресивній манері водіння.
Loading...