Amazon допускає можливість зомбі-апокаліпсису

Amazon допускає можливість зомбі-апокаліпсису

У користувацькій угоді свого нового ігрового рушія Lumberyard компанія Amazon прописала окремий пункт на випадок зомбі-апокаліпсису

Джерело: Відомості

У правилах зазначено, що розробники не можуть використовувати ПЗ в системах, що відповідають за безпеку людини та її життєзабезпечення. Це стосується медичного обладнання, безпілотних автомобілів, літаків, ядерних реакторів і космічних кораблів. Проте звичайні обмеження втрачають свою силу в разі появи «широко розповсюдженої вірусної інфекції, яка передається через укуси або контакт з біологічними рідинами, змушуючи трупи воскресати і полювати на людську плоть, кров, мізки або нервову тканину, і яка може привести до знищення людської цивілізації».

За інформацією Newsweek, оригінальні умови використання сервісів і ПЗ зустрічаються вже не в перше. У правилах соціальної мережі Tumblr, наприклад, зустрічається навіть таке: «Не дивлячись на те, що ви можете насміхатися, пародіювати або захоплюватися неземною красою Бенедикта Камбербетч, ви не можете прикидатися Бенедиктом Камбербетч».

Loading...