Компанія Porsche в другому півріччі 2016 року планує запустити в серію друге покоління хетчбека Panamera

Компанія Porsche в другому півріччі 2016 року планує запустити в серію друге покоління хетчбека Panamera

В основу автомобіля розробники «поклали» архітектуру MSB (передньо- і повнопривідну).

Джерело: Відомості

Новинка буде збиратися на заводі компанії в Лейпцигу, тут же і відбудеться світовий дебют автомобіля.

 За словами генерального директора Porsche М. Мюллера, нове покоління Porsche Panamera 2016 багато в чому схоже з попередником. Також він зазначив, що машина першої генерації мала деякі недоліки, тому в даний час дизайнери і інженери компанії працюють над такою моделлю, яка зобов'язана перевершити минулу версію як за зовнішнім виглядом, так і за внутрішнім оформленням. До того ж технічний директор Porsche В. Хац зазначає, що вага авто - це основний противник розробників Panamera і додає, якщо не буде докладено зусиль, то хетчбек стане важчим. А як відомо, загальна маса відіграє важливу роль поряд із загальним комфортом.

Дизайнери приділили серйозну увагу дизайну зовнішності моделі II-покоління. Тому загальний вигляд Panamera 2016 року набагато привабливіший. Кузов новинки став трохи ширший, а задня частина отримала глобальні зміни. Передній бампер також зазнав оновлення. Слід зазначити, що в крилах з'явилися вентиляційні отвори, а патрубки вихлопної системи закінчуються чотирма кінцевиками. Заднє скло хетчбека отримало динамічні обриси, і тепер автомобіль більше схожий на фастбек. Як відзначили безпосередньо дизайнери, стиль зовнішнього вигляду залишився суперечливим і, тому, може викликати суперечливі емоції, але впізнаваність моделі збережеться. Деякі зміни торкнулися і салону.

Panamera II-покоління «схуд» до 1800 кілограмів. Жорсткість кузова посилили, а додаткове оснащення хетчбека можна назвати розкішним. Тепер модель повністю відповідає як американським вимогам, так і європейським. Передбачається використання не тільки бензинових і дизельних моторів, але і до того ж гібридної силової установки (таким же рішенням тепер хвалиться модель 2016 року - BMW 5-Series). Допускається можливість виходу на ринок і повністю електричної модифікації автомобіля.

Panamera 2016 року від Porsche - в першу чергу спортивний автомобіль, хоча вже допускається ймовірність того, що в найближчому майбутньому компанія випустить «представницьку» версію на подовженій колісній.

Джерело:http://god-2016.com/avto/porshe-panamera-2016-goda

Loading...