Chevrolet перетворив КОМПАКТ-КАР SPARK у кросовер і седан

Chevrolet перетворив КОМПАКТ-КАР SPARK  у кросовер і седан

Нещодавню виставку в Делі компанія Chevrolet використала, щоб продемонструвати відразу дві перспективних розробки.

Джерело: Відомості

Концепт Beat Activ ризикує стати найбільш компактним кросовером в історії марки, а прототип Essentia демонструє наміри марки прилаштувати хетчбеку багажник.

Концепт Chevrolet Beat Activ зроблений на базі серійного хетча Beat, відомого на інших ринках під ім'ям Spark. Силами південнокорейського дизайнерського підрозділу Chevrolet хетчбек отримав розвинений захисний обвіс з нефарбованого пластика, захист двигуна, трохи збільшений дорожній просвіт і рейлінги на даху - ці доробки, на думку виробника, надають хетчбеку деякі вседорожні можливості.

Крім того, концепт забезпечили яскраво-зеленими вставками в салоні (під колір кузова), карбоновими накладками і мультимедійною системою MyLink, здатної спілкуватися зі смартфонами на платформах Apple, і Android. Цікаво, що в Шевроле всерйоз планують перетворити Beat Activ в серійну модель.

Концептуальний седан Essentia - це, по суті, той же Beat / SPARK, але зі зміненою задньою частиною. Chevrolet не оприлюднила поки ніяких споживчих характеристик нової моделі - наприклад, невідомо, як саме відрізняються за обсягом багажники хетчбека і седана. Відомо лише, що Essential дебютувала в Делі, будучи забезпеченою інтер'єром, який більш личить седанам бізнес-класу - наприклад, в його обробці активно використовувалися шкіра, метал і хром.

Судячи з усього, Chevrolet на виставці в Нью-Делі буде активно вивчати реакцію потенційних покупців на обидва концепти, хоча, наскільки відомо, попереднє "добро" на конвеєр вони обидва вже отримали, інформують Автовісті.

Loading...