Керівник мобільного підрозділу Samsung покинув свій пост

Керівник мобільного підрозділу Samsung покинув свій пост

Зниження доходів мобільного підрозділу Samsung протягом останніх двох років не влаштовувало раду директорів, тож кадрові перестановки в Samsung були лише питанням часу

Джерело: Відомості

Надійшла офіційна заява, що поточний президент Samsung Mobile Communications, Джей Кей Шин поступається місцем Донджину Коху, повідомляє gagadget.

Цікаво, що Джей Кей Шин не покидає Samsung, а залишається відповідальним за довготривалу стратегію компанії та очолить більш обширний підрозділ IT & Mobile Communications, що займається розробкою нових продуктів.

Донджин Кох в минулому керував дослідженням та розробкою мобільних технологій Samsung. Він відігравав ключову роль в розробці останніх флагманських пристроїв компанії Galaxy S6 та Note 5. «Дякуючи тому, що Кох має власне бачення та досвід в області розробки таких сервісів, як Knox та Samsung Pay, очікується, що він зможе розпочати новий етап розвитку мобільного бізнесу компанії», – стверджують представники Samsung.

В топовому сегменті Samsung доводиться конкурувати з Apple, а в більш низьких цінових категоріях у спину дихають молоді китайські бренди, що швидко розвиваються, тож у Коха є ще багато роботи.

Loading...