Могильов нагрубіянив Кужель, відправивши її пасти корів

Могильов нагрубіянив Кужель, відправивши її пасти корів

Під час сьогоднішнього засідання Верховної Ради Криму прем’єр-міністр Криму Анатолій Могильов кілька разів з трибуни нагрубіянив депутату ВР АРК Олександрі Кужель, яку спочатку послав засмагати і пасти корів, а потім взагалі натякнув на проблеми з психікою через вік.

Джерело: Відомості

Під час сьогоднішнього засідання Верховної Ради Криму прем’єр-міністр Криму Анатолій Могильов кілька разів з трибуни нагрубіянив депутату ВР АРК Олександрі Кужель, яку спочатку послав засмагати і пасти корів, а потім взагалі натякнув на проблеми з психікою через вік. Про це передають «Коментарі».

Говорити «компліменти» на адресу Кужель кримський прем’єр почав під час голосування при призначенні глави кримської міліції Михайла Слепаньова, коли депутат висловила критику з приводу його донецького походження. Могильов вирішив відстояти честь земляка — порушивши регламент, він вийшов до трибуни і сказав на адресу Кужель: «Я дуже радий тому, що не кримчани хвилюються за те, що приходять донецькі. Я розумію, що наближаються вибори і комусь потрібен піар. Ви дивовижно засмагли на курорті, тому, будьте ласкаві, відпочивайте далі. Крим спокійно проживе без вас! То вас кримська земля хвилює, то мисливські угіддя. Будете платити орендну плату, ми вам дамо землю в степовому Криму — і вирощуйте там корів».

Промову Могильова підтримали оваціями, після чого депутати розпочали голосування.

У свою чергу Кужель поведінка Могильова нітрохи не здивувала, а його хамство вона пояснила банальним безкультур’ям і відбитком міліцейського минулого.

«Він забув, що це не главк МВС, а Верховна Рада Криму взагалі. У нього в міліції не можна слова «ні» сказати. Його міліцейська поведінкова ситуація просто принизлива для нього, а не для мене», — сказала Кужель журналістам і зізналася, що дійсно була на курорті 7 днів, але щиро здивувалася інтересу Могильова до її дозвілля.

«Я — єдиний політик, який не приховувала, де відпочиваю. Ми з чоловіком вперше вирушили в круїз на лайнері, куди нас запросили друзі. І ви знаєте, це обійшлося нам дешевше, ніж відпочинок в Криму у вересні. Але я не розумію, чому це так турбує Могильова. Я не держслужбовець і декларую свої доходи», — зазначила Кужель.

Під кінець сесії Могильов вирішив ще раз «приголубити» Кужель і з трибуни заявив, що її опозиційна поведінка пояснюється віком, коли у жінок починаються психічні розлади.

«Я розумію, у вашому віці у жінок певні є проблеми з психоемоційним станом», — сказав на сесії Могильов.

 Це не могло не обурити Кужель. «Ви ж офіцер, як ви можете собі дозволяти такі висловлювання на адресу жінки? Я вимагаю вибачень!» — прокричала Кужель, але Могильов проігнорував її вимогу.

Свою некоректну поведінку щодо Кужель журналістам Могильов пояснив тим, що вона поставила його на друге місце після кримського спікера — Володимира Константинова.

«Вона сказала, що я не перша, а друга особа. Немає в Криму ні першої, ні другої особи!» — сказав Могильов.

Loading...