У новому кліпі Ірини Білик замість співачки з’явиться лише її взуття

У новому кліпі Ірини Білик замість співачки з’явиться лише її взуття

Поп-діва української естради Ірина Білик вирішила порадувати своїх шанувальників новим кліпом. Відео вона презентувала на своїй сторінці в соцмережі та на одному з музичних каналів.

Джерело: Відомості

Написана Іриною пісня «Туфлі», на яку знято кліп, повинна була увійти в альбом «Без гриму». Над цим проектом артистка працює ось уже кілька років, і він мало не опинився під загрозою зриву. У ЗМІ навіть розгорівся скандал навколо резонансної історії між співачкою та горе-аранжувальником, який, отримавши передоплату за альбом, так і не виконав свою роботу. Тепер справа зрушила з «мертвої точки». За роботу над альбомом співачки взявся її гітарист Орест Галицький і музиканти групи Ірини Білик.

Режисером відео на пісню «Туфлі» став відомий кліпмейкер Віктор Придувалов. Знімали його на вулицях осіннього Києва, в одному з торгових центрів і за містом. Сама зірка на екрані з'являється лише мигцем. У центрі уваги — взуття! До речі, не всі зняті кадри увійшли у фінальну версію нового відео Ірини Білик, спочатку у зйомках зірки було задіяно 50 пар взуття з її особистої колекції!

«Це мій незапланований творчий експеримент, — зізнається «примадонна» української естради. — Замість того, щоб купити чергову пару взуття, я вирішила зробити подарунок для своїх шанувальників, записати нову пісню, зняти на неї кліп. Те, що мене глядачі не побачать в кадрі, — це оригінальна ідея всього проекту «Без гриму». Я вважаю, що мої вірші можуть сказати за мене набагато більше». 

На підході ще 4 композиції з проекту «Без гриму», до зйомок відео на які Білик приступить вже через кілька тижнів.

«Я випробувала ці пісні на публіці під час моїх сольних концертів, і глядачі їх прийняли на ура, — каже Ірина. — Зараз я, як ніколи, сповнена сил і натхнення».

Loading...