Батьки Олі Полякової хотіли, щоб вона стала лікарем

Батьки Олі Полякової хотіли, щоб вона стала лікарем

Співачка Оля Полякова досить рідко виходить зі свого іронічного образу та ділиться одкровеннями. Але телеведучій Маші Єфросиніній вдалося розговорити білявку.

Джерело: Відомості

В авторській програмі Марії на одному з українських телеканалів Полякова згадала і про складні стосунки з матір’ю, яка не вірила в талант дочки, і про побиття, яких вона зазнала в 14 років від свого хлопця, передає Таблоїд.

Творче становлення Олі тривало 13 років. До того, як вона визначилася з образом Суперблондинки, артистці довелося добряче попрацювати.

«Мені було 18 років, коли я випадково потрапила до однієї жінки-продюсера. На той момент у мого дядька була своя будівельна компанія в Києві, і він побудував їй офіс. Природно, як всі творчі люди, вона не поспішала розраховуватися, і через два роки дядько придумав таку схему: раз племінниця хоче співати, нехай студія цієї жінки зніме для мене кліп», — розповіла співачка.

«Таким чином, ми з нею співпрацювали, вона побачила, яка я гарна, розумна, талановита, і взяла мене на контракт, за яким я заробляла за концерт 15 доларів. У такому стані я провела кілька років», — додала Полякова.

Крім цих складнощів на початку кар’єри, Олі довелося поборотися й з рідними. Адже і мама, і дідусь артистки працювали в медицині, тому бачили Полякову лише лікарем. Утім, у 14 років Оля пішла проти мами та вступила до музичного училища.

«Моя мама все життя в мені сумнівалася. Коли я вступала до музучилища, вона мене запитала: «А в тебе що, хіба голос є?». І коли вона прийшла забирати документи, її зупинив директор. Мовляв, подивіться, у неї ж найвищі бали! Ось так він умовив маму, а я була б нервовим лікарем», — згадала співачка.

«Тому мені здається, що в прагненні щось довести в житті я намагаюся це зробити заради своєї матері», — зізналася Оля.

До речі, про вступ до музучилища у Полякової є ще один болючий спогад. У 14 років вона закохалася, але стосунки були досить травматичними.

«Це був дорослий хлопець (йому було понад 20 років), бандит, і він піднімав на мене руку. Я про це не говорила мамі (дурепа), замазувала синці. Але з іншого боку, цей досвід вберіг мене згодом: потім я оточувала себе тільки тими чоловіками, які мене люблять, обожнюють», — поділилася Полякова.

«І тепер я знаю одне: якщо чоловік підняв руку на тебе одного разу, його не можна пробачити, бо спочатку він ударить долонькою, інший раз — кулаком, а втретє — ногою в голову. Від таких треба тільки бігти», — заявила зірка.

Loading...