Що можна очікувати в 2015 році від цін на відпочинок у Карпатах та Закарпатті?

Що можна очікувати в 2015 році від цін на відпочинок у Карпатах та Закарпатті?

Привабливі ціни, гарні краєвиди та розваги очікують на туристів цього сезону.

Джерело: Відомості

Відпочинок в Карпатах

Одним із набільш мальовничих місць Західної України, безумовно, є Карпати. Перлиною карпатських курортів безперечно визнано Буковель. За якістю сервісу та привабливістю гірськолижних трас багато хто називає це місце «українською Австрією». Курорт розташований в тридцяти кілометрах від міста Яремче — неофіційної столиці Карпат.

Привабливість відпочинку в Буковелі

буковель ціни 2015

Гірськолижні бази Буковеля обладнані півтора десятками сучасних підйомників, потужним нічним освітленням і веб-камерами. П'ятдесят кілометрів трас щодня радують любителів швидких спусків по крутих віражах.

Проте мало хто знає, що Буковель, ціни в якому в 2015 році року поки ще залишаються доступними, це ще й прекрасний осінній відпочинок. У першу чергу — це чисте гірське повітря, дихати яким особливо приємно після міського смогу. Звивисті туристичні стежки, наповнені співом птахів, і шелестіння листя на вітрі здатні розслабити будь-яку людину. Провідники Буковеля готові запропонувати кілька захопливих піших маршрутів, у яких можна по-справжньому насолодитися красотами гірського ландшафту.

Найбільш відчайдушні туристи зможуть скупатися в гірських річках. На природу зазвичай виходять з наметами, залишаючись там на нічліг на кілька днів.

Особливості відпочинку в Закарпатті

готелі Закарпаття

Однак Карпати — це не тільки Буковель. Безліч гідних туристичних курортів можна знайти й у Закарпатті. Шанувальникам активного відпочинку пропонують покататися не тільки на лижах в зимовий період, але й на гірських велосипедах. Курорт облаштований сучасними фітнес-центрами, лазнями та саунами, де можна кожен день підтримувати свою фізичну форму. Ціни в літній та осінній період на сорок відсотків менші, ніж узимку. Увечері в багатьох курортних місцях Закарпаття відчиняють свої двері нічні клуби та дискотеки, що працюють до самого ранку. При цьому ціни на всі розваги приємно дивують відвідувачів і значно відрізняються від престижних закладів названого вище Буковеля, хоча кращі готелі Закарпаття в кризовому 2015 році теж мають тенденцію підвищувати ціни на свої послуги. З більш детальною інформацією про готелі можна ознайомитися тут.

Слід відзначити, що багато людей приїжджають на Закарпаття не тільки відпочити, але й поправити своє здоров'я. Кращі готелі краю постійно приймають у себе сотні та тисячі туристів з усіх куточків країни. Регіон багатий мінеральними джерелами. Місцева мінеральна вода за своїми цілющими властивостями нічим не поступається джерелам Трускавця. Через це Закарпаття буде сприятливим місцем для людей із захворюванням нирок і шлунка. На курорті цілий рік відкриті готелі різного рівня.

Що стосується харчування, то годують тут смачно та досить дешево. Головною місцевою стравою є картопля з грибами в горщиках, кукурудзяна каша з бринзою, форель з білими грибами та деруни з м'ясом.

Loading...