Катерина Клімова вчетверте стала мамою

Катерина Клімова вчетверте стала мамою

37-річна російська актриса народила дочку в одному з пологових будинків Москви. Радісну новину підтвердив представник Клімової.

Джерело: Відомості

У Катерини Клімової та її чоловіка Гели Месхі народилася дочка. Дівчинка з'явилася на світ в одній з московських клінік. Мама та маля почувають себе добре.

«Вітаємо найпрекраснішу з артисток з народженням дочки! Катя, Гела, радий за вас!!» — написав представник Клімової на своїй сторінці в Instagram.

Для Гели Месхі ця дитина стала першою. У Катерини Клімової також є троє дітей від попередніх шлюбів: дев'ятирічний Матвій і семирічний Корній від Ігоря Петренка та 13-річна дочка Ліза від актора Іллі Хорошилова. Про те, що актриса вагітна вчетверте, стало відомо на початку літа.

Наприкінці літа з'явилася інформація про те, що особисте життя Катерини Клімової зовсім розладналося. Мало того, що вона тимчасово розійшлася з молодим чоловіком, актором Гелою Месхі, так ще й переживала серйозну фінансову кризу. До такого висновку прийшли фанати артистки після того, як вона опублікувала оголошення про здачу квартир.

Пізніше Гела Месхі спростував новини про розлучення, які з'явилися в ЗМІ, назвавши їх брудом. 

Loading...