93-річна дніпропетровчанка віддала всю пенсію бійцям АТО

93-річна дніпропетровчанка віддала всю пенсію бійцям АТО

Жінка на пенсії не може сидіти без діла — допомагає бійцям.

Джерело: Відомості

«Берегиня» — так тепер називають у селі Широкому і в зоні АТО 93-річну Любов Бай. Пенсіонерка витратила 1000 гривень, щоб купити воїнам те, що їм необхідно, повідомляють  Патріоти України.

Як повідомили в Широківській райдержадміністрації, Любов не знає особисто тих, кому купила провіант. Просто запитала у волонтерів Широковщини — що зараз необхідно бійцям. Ті відповіли — вода та сигарети. І вона все купила за власні гроші.

6 блоків сигарет і кілька пакетів мінералки відправили розвідникам 14-ї окремої механізованої бригади. Повернувшись, волонтери передали жінці уклін від бійців.

Любов Бай — почесний громадянин Широкого. Вона 40 років пропрацювала вчителем географії в місцевій школі. Саме завдяки її ініціативі в селі створили районний історико-краєзнавчий музей, якому навіть присвоїли статус «народний».

Любов 15 років поспіль переобиралася в депутати Широківської сільради. 20 років очолювала громадську інспекцію районної організації «Українського товариства охорони пам’яток історії та архітектури».

Зараз активістка на пенсії, але без діла сидіти не може. Вирішила допомагати бійцям.

«Воїни, що захищають нас і нашу країну, — чиїсь діти, онуки, учні. Як їм не допомогти?» — підкреслила Любов Бай.

Loading...