Колишня дружина Марата Башарова покинула Росію

Колишня дружина Марата Башарова покинула Росію

Актриса Катерина Архарова повернулася до Італії на ПМП.

Джерело: Відомості

Після декількох років, проведених у Росії, колишня дружина Марата Башарова повернулася в сонячну Італію, де вона жила до знайомства з актором.

«26 років живу в Італії, з яких 23 — у «вічному місті». Мені соромно зізнатися, але в мене дві фотографії на тлі Колізею», — розповіла Катерина Архарова.

Більшість своїх ролей актриса зіграла в італійських режисерів, а тимчасове повернення в Росію стало для неї серйозним випробуванням. Тут вона в рекордно короткий термін вийшла заміж за Марата Башарова. Актори познайомилися після спектаклю «Одружитися вам треба, пане!» за участю Марата. Катерині дуже сподобалася постановка, і вона пішла за куліси подякувати артистові за гру. Між їхнім знайомством і пропозицією руки та серця пройшло всього кілька годин: Марат зробив Катерині пропозицію під час першого побачення. Але щастя тривало недовго, передає «Сегодня».

Незабаром після одруження актриса, за її власним визнанням, стала жертвою сімейного насильства. Коли всі шлюборозлучні документи були підписані, Катерина, нарешті, зітхнула спокійно: «У мене період повної релаксації та внутрішньої гармонії, — зізналася вона. — Тому я відчуваю себе чудово».

Щаслива актриса й зараз: вона живе розміреним життям в Італії, а нещодавно представила друзям свого нового коханого, французького бізнесмена Асіфа.

Loading...