Московські мусульмани готуються вирізувати росіян за бомбардування Сирії Путіним

Московські мусульмани готуються вирізувати росіян за бомбардування Сирії Путіним

Мусульмани Москви заявили, що після російських бомбардувань в Сирії та загибелі там мирних жителів вони влаштують справжній терор російським громадянам по всій РФ.

Джерело: Відомості

Таким чином, російський Президент Володимир Путін власними руками поклав початок громадянській війні в своїй країні. Заява від мусульманських активістів з’явилася в ЗМІ, повідомляють Патріоти України.

«Якщо ви не припините вбивати наших братів і сестер у Сирії, ми почнемо вбивати ваших сестер, матерів, братів та батьків у Росії», — попередили мусульмани.

Зазначимо, що за офіційними оцінками на сьогодні в Москві проживає не менше 2 мільйонів мусульман. Загальне число мусульман, що проживають на території всієї Росії, сягає понад 20 мільйонів.

«Мусульмани завжди мстять за своїх полеглих братів в ім’я Аллаха! Джихад неминучий! Такбир! Ми будемо вбивати вас кожен день, поки кров не заллє міста Росії в ім’я Аллаха, в ім’я полеглих сестер і братів!» — відзначають вони.

Таким чином, можна зробити висновок, що почавши бомбити сирійські міста, прикриваючись нібито боротьбою з терористами «ІДІЛ», російський Президент Володимир Путін власними руками поклав початок громадянській війни в своїй власній країні.

Loading...