Лучани дивитимуться КВН і збиратимуть кошти воїнам АТО

7 жовтня о 19.00 в Палаці культури міста Луцька відбудеться Перший волонтерський кубок КВН.

Джерело: Відомості

Лучан та гостей міста запрошують посміятися разом із командами КВН «Молодіжна збірна Рівного» (Рівне),  «БезУмная молодежь» (Мукачево), «АГА» (Київ)  та учасниками телевізійної «Ліги Сміху» «Замок Любарта» (Луцьк).

«Протягом останнього року на всіх іграх КВН в Луцьку збиралися кошти на допомогу АТО в якості пожертв у скриньки. Коли виникла ідея зробити гру тільки заради того, щоб допомогти військовим перед зимою, то ми відразу почали її втілювати. Команди радо нас підтримали. Крім того, підтримку знайшли й у партнерів», — зазначає один із організаторів Стас Ольшевський, керівник Студентської Ліги КВН м. Луцька.

Організаторами виступили ГО «Інститут волонтерства та співпраці», ГО «Автомайдан України», Інтернет-спільнота «Добрі справи».

«Всі зібрані кошти протягом гри та з квитків підуть на добру справу — допомогу хлопцям в АТО. Як кажуть, сміх подовжує життя. Ось це саме той захід, який подовжить життя не тільки тому, хто прийде, але й тій людині, яка захищає наш мир та спокій на Сході країни», — розповідає волонтерка Любов Казмірчук, член правління ГО «Інститут волонтерства та громадської співпраці».

Квитки можна придбати в касі Драмтеатру та у волонтерів за тел.:  099 199 77 13; 096 727 51 41.

Loading...