У Луганськ прибули кадрові російські офіцери

У Луганськ прибули кадрові російські офіцери

Бойовики зайняли позиції на нейтральній смузі та відкрили вогонь зі стрілецької зброї.

Джерело: Відомості

Як повідомив керівник групи «Інформаційний спротив», нардеп Дмитро Тимчук, за добу зафіксовані поодинокі обстріли з боку російсько-терористичних військ. За його інформацією, на північ від Старогнатівки зафіксовано бій сил АТО з терористами: дві групи противника обстрілювали опорний пункт із застосуванням великокаліберних кулеметів і АГС-17.

«Лінію оборони терористів зайняли зведені підрозділи, які погано орієнтуються на місцевості та відкривають вогонь з найменшого приводу. Зафіксовано вогонь зі штатного озброєння БМП по позиціях сил АТО. У районі Зайцевого бойовики відкрито провокують сили АТО — дрібні групи виходять на дистанцію до 300 м і відкривають безладний неприцільний вогонь», — повідомляє Тимчук.

Крім того, на північ Луганського посилена рота терористів зайняла позиції на нейтральній смузі та відкрила вогонь зі стрілецької зброї в бік опорного пункту ЗСУ, а південно-західніше Майорська терористи двічі застосували 82-мм міномет.

«Протягом жовтня заплановано проведення ротації всіх командирів батальйонів так званої «2 омбр 2 АК ЛНР» з числа російських військовослужбовців, які будуть виведені на територію РФ. Фіксується прибуття в Луганськ кадрових офіцерів ЗС РФ, які реєструються в Жовтневому районному військовому комісаріаті, «контрактники» з РФ реєструються в приміщенні колишнього Луганського облвійськкомату», — говорить Тимчук.

Loading...