Через день у зоні АТО почнеться відведення озброєння менше 100 мм

Через день у зоні АТО почнеться відведення озброєння менше 100 мм

Перший етап відведення озброєння калібру менше 100 мм розпочнеться через день за умови продовження перемир’я.

Джерело: Відомості

Про це йдеться у повідомленні на сайті речника АТО у Луганській області, передає УНН.

«Представники ОБСЄ, Росії та України підписали доповнення до мінським угодами про відвід танків і гармат калібром до 100 мм. Відведення буде здійснюватися на 15 км і пройде в два етапи. Перший — розпочнеться через день у разі продовження режиму припинення вогню», — йдеться у повідомленні.

Також зазначається, що з 7:00 29 вересня до 7:00 30 вересня 2015 року на луганському та артемівському (Попаснянський район) напрямках вздовж лінії розмежування дотримувався режим припинення вогню.

При цьому підрозділи ЗСУ продовжують інтенсивну бойову підготовку на полігонах Луганщини. «Вчора відбулися бойові заняття зі злагодження підрозділів понтонерів. Триває інформування мирного населення щодо правил безпеки поводження з невідомими вибуховими пристроями», — сказано у повідомленні.

Нагадаємо, 29 вересня тристороння контактна група з врегулювання конфлікту на Донбасі підписала угоду про відведення від лінії розмежування озброєння калібром менше 100 мм.

Представник «ЛНР» В.Дейнего повідомив, що відведення озброєння калібру менше 100 мм розпочнеться з лінії розмежування в «ЛНР».

Loading...