З’явилося відео захоплення терористами Надії Савченко

З’явилося відео захоплення терористами Надії Савченко

Терорист, який знімав відео, тепер займає пост «мера» міста Лутугине.

Джерело: Відомості

У Мережі з'явилося відео захоплення проросійськими терористами з угрупування «ЛНР» української льотчиці Надії Савченко, яка перебувала на той час в зоні АТО. Ролик був опублікований організацією Відкрита Росія.

Повідомляється, що відео знімав громадянин РФ Єгор Русский, який приїхав з Уфи, передає Новое время.

На опублікованих кадрах видно, як бойовики ведуть шквальний вогонь по «зеленці», після чого демонструється захоплена жінка у військовій уніформі з закритим хусткою «Самооборона Майдану» обличчям, яка, імовірно є незаконно утримуваною зараз російською владою Савченко.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що МЗС України готує так званий Список Савченко-Сенцова до якого увійдуть особи, винні у незаконному переслідуванні українських громадян.

Надія Савченко була викрадена і доставлена ​​в Росію під час участі в бойових діях проти проросійських терористів в Донбасі. Російська влада заявляє, що вона нібито коректуючи артилерію, причетна до вбивства журналістів з РФ. Зокрема, в Росії українці загрожує 25 років ув'язнення.

У свою чергу, адвокати української льотчиці заявляли, що мають неспростовні докази непричетності Савченко до інкримінованих їй злочинів.

Loading...