На Одещині судять айдарівця. який збив дитину на пішохідному переході

Люди побоюються, що винуватця ДТП «відмажуть».

Джерело: Відомості

На Одещині військовий за кермом іномарки збив 12-річну дитину на пішохідному переході, внаслідок чого вона отримала важкі травми. За даними управління ДАІ в Одеській області, ДТП сталося в неділю ввечері у місті Южне. Водій Volkswagen Transporter збив дитину на пішохідному переході, передає ТСН.

«Військовослужбовець, уродженець Харківської області, на автомобілі Volkswagen, що належить військовій частині, збив дитину. Хлопчик наразі в дуже важкому стані, у нього закрита черепно-мозкова травма, мозкова кома, забиті місця», — зазначили правоохоронці.

Тим часом, місцеві жителі закликають вийти на масовий мітинг із вимогою арешту військового, який покалічив дитину. Заклики до акції люди поширили у соцмережах.

«Сьогодні о 14:00 дня відбудеться суд над «айдарівцем», який збив дитину, є велика ймовірність того, що його відпустять або переведуть справу в інший суд і його відвезуть з Южного. Давайте не допустимо цього свавілля і зберемо максимальну кількість людей під судом», — йдеться в заклику організаторів мітингу. 

Loading...