Родину покійної Жанни Фріске переслідує маніяк

Родину покійної Жанни Фріске переслідує маніяк

Маніяк хоче заморозити та перепоховати тіло Жанни Фріске. Чоловік постійно підстерігає сестру артистки на кладовищі.

Джерело: Відомості

Молодша сестра покійної Жанни Фріске Наталія розповіла, що її родину переслідує маніяк. За словами жінки, невідомий чоловік кожен раз підстерігає її на кладовищі і чіпляється з шокуючими пропозиціями.

Як розповіла Наталія Фріске, вперше вона побачила чоловіка на Ніколо-Архангельському кладовищі, де похована Жанна. Він передав їй листа, у якому було сказано, що його звуть Володимир Рузський, і у якому він наполегливо просив, поки ще не пізно, заморозити тіло Жанни і перепоховати, пише StarHit.

«Йому на вигляд 60 років. Він підходить до мене майже кожен раз, коли бачить на кладовищі. Несе відверту маячню. Можливо, у нього просто не все в порядку з головою. Поки він тихий, але хто знає, що буде далі, що можна чекати від такої людини», — розповіла Наталія.

Проте чоловік, зрозумівши, що родина улюбленої співачки його ігнорує, звернувся до Христини Рози, автора книги-біографії Жанни. Він надіслав письменниці повідомлення з текстом: «Ми з вами вже вели листування щодо перепоховання Жанни шляхом кріозаморозки тіла. Три тижні тому я передав на кладовищі через Наталію листа Володимиру Борисовичу, але ніяких дій з їхнього боку так і немає. Час минає. Це єдиний і останній шанс остаточно не втратити Жанну. Я цілком поглинений цією ідеєю, але необхідне рішення її рідних».

Попри таку наполегливість родина Жанни Фріске налаштована скептично та наразі зайнята іншою справою – намагається відвоювати у цивільного чоловіка Жанни Дмитра Шепелєва їхнього дворічного онука Платона.

Через малюка у батька Фріске та Дмитра стався серйозний привселюдний конфлікт.

Loading...