Бойовики передали окуповану Горлівку росіянам

Містом заправляють громадяни РФ — бойовики передали владу у Горлівці росіянам.

Джерело: Відомості

Великі підприємства окупованої бойовиками Горлівки на Донеччині перейшли під управління керівництва Ростовської області РФ. Про це повідомив керівник групи військово-політичних досліджень «Інформаційний спротив» та народний депутат Дмитро Тимчук.

За його інформацією, наразі у населеному пункті «керівні посади» віддали громадянам Російської Федерації.

«У населеному пункті Горлівка відбулася повна заміна керівної ланки міських служб та правоохоронних органів. Пости коменданта міста, начальника поліції, начальника міського відділу освіти, глави МНС та інші зайняли громадяни Російської Федерації. Є інформація про перехід великих підприємств міста під управління керівництва Ростовської області РФ», — написав Тимчук на своїй сторінці у соціальній мережі Facebook.  

Як повідомлялося раніше, днями Генеральна прокуратура України повідомила про підозру і заарештувала так званого першого заступника мера окупованої терористами «ДНР» Горлівки. Встановлено, що підозрюваний виконував вказівки ватажка бойовиків Олександра Захарченка. Він відповідав за надання адміністративно-розпорядчих вказівок і відповідних документів «Горлівської адміністрації» терористам «ДНР».

Loading...