Потап розповів, як Настя Каменських дивом вижила в аварії

Потап розповів, як Настя Каменських дивом вижила в аварії

Співачка впевнена, що та аварія стала своєрідною «розплатою» за майбутню популярність.

Джерело: Відомості

Сьогодні в ефір одного з українських телеканалів вийшов новий випуск програми «Зірковий шлях». Один із сюжетів був присвячений популярній українській співачці Насті Каменських.

Як розповів журналістам колега співачки Потап, на самому початку кар'єри Настя дивом залишилася жива, передає «Сегодня».

«Це не секрет, що перший час нам було важко спрацюватися, я вже навіть думав: не хочу з нею працювати. Але напередодні зйомок першого нашого кліпу Настя потрапила в страшну аварію: склом їй розрізало голову, поранило ногу... Хлопець Насті, з яким вона зустрічалася тоді, вилетів з вікна. А його батьки, які також були в машині, загинули. Це була страшна аварія — Настя тоді дивом залишилася жива. І, напевно, не випадково. Я думаю, їй судилося стати популярною», — розговорився Потап.

Сама ж Настя впевнена, що та аварія стала своєрідною «розплатою» за майбутню популярність. На плечі тендітної дівчини випало чимало випробувань. Кілька років найбільш обговорюваною темою в ЗМІ була зайва вага співачки. Але Каменських взялася за себе, всього за півроку схуднувши більш ніж на десять кілограмів.

Зараз, за ​​словами співачки, вона відчуває себе гармонійно і навіть планує стати мамою: «Мені дуже часто сняться дітки. У моєму житті зараз є любов, але я вже зрозуміла, що приватне потрібно берегти. Я розповім про це, коли буду готова. І я впевнена: Всесвіт пошле мені діток, коли прийде на те час», — розповіла Настя Каменських.

Loading...