Директора львівської школи, де отруїлись діти, вигнали з роботи

Директора львівської школи №98, де отруїлися діти, звільнили з посади.

Джерело: Відомості

Цю інформацію підтвердила директор департаменту гуманітарної політики львівської міської ради Галина Слічна, передає УНН.

За її словами, у Львові комісія управління освіти завершила перевірку щодо отруєння дітей у школі №98. У результаті було видано наказ про звільнення директора цього навчального закладу.

«Окрім цього, начальника відділу освіти Сихівського району м. Львова зобов’язано розглянути питання щодо притягнення до дисциплінарної відповідальності заступника директора з господарської роботи СШ №98 та скерувати клопотання в комунальну міську четверту поліклініку щодо притягнення до дисциплінарної відповідальності медсестри, яка працює у даному навчальному закладі і мала здійснювати постійну перевірку харчоблоку. Із підприємцем, який надавав послуги харчування в цій школі, розірвано контракт», — розповіла Слічна.

Нагадаємо, у львівській школі №98 отруїлись учні. Так, 15 вересня до лікарні звернулись троє дівчат-однокласниць, яких після огляду з діагнозом «гостра кишкова інфекція», відпустили додому, ще одну дівчинку госпіталізували.

Loading...