Українець віз до Польщі 3,5 тисячі пачок цигарок

Українець віз до Польщі 3,5 тисячі пачок цигарок

Громадянин України намагався перевезти партію контрафактних цигарок, приховавши їх серед плит ДСП.

Джерело: Відомості

Учора, 27 вересня, на кордоні з Польщею прикордонники вилучили партію тютюнових виробів, які громадянин України нелегально намагався перевезти до Польщі. Про це повідомляють у Держприкордонслужбі.

«У пункт пропуску «Рава-Руська» на смугу руху «червоний коридор» прибув мікроавтобус «ГАЗ» під керуванням громадянина України. Правоохоронці вже мали випереджувальну інформацію щодо можливої наявності в автомобілі контрафактних сигарет. Крім того, під час огляду транспортного засобу також спрацював службовий собака. Тому з метою недопущення протиправної діяльності правоохоронці направили автомобіль на поглиблений огляд, де в ході перевірки спільна група у складі співробітників Держприкордонслужби та працівників митниці виявила в кузові серед обклеєних з усіх сторін шпоном плит ДСП сховок з тютюновими виробами «LM», «Camel» та «Kent», — йдеться в повідомленні.

Зазначається, що водій намагався перевезти до Польщі майже 3,5 тис. пачок цигарок. На чоловіка прикордонники склали протокол про порушення митних правил. Сума вилученого товару наразі встановлюється.

Loading...