Актриса Ольга Арнтгольц покинула чоловіка через численні зради

Актриса Ольга Арнтгольц покинула чоловіка через численні зради

Російська акторка має намір домогтися виплати аліментів.

Джерело: Відомості

У житті популярної російської актриси Ольги Арнтгольц трапилися глобальні зміни, які та не хотіла висвітлювати для представників ЗМІ. Проте журналісти все одно з'ясували, що Ольга розлучилася з чоловіком, який їй зраджував.

Півроку тому роз'їхалися Ольга Арнтгольц та її чоловік, актор Вахтанг Берідзе. Дворічна дочка Анна залишилася з мамою.

«Мені абсолютно не шкода, що вони розійшлися. У них давно були труднощі у спілкуванні. Так що — все на краще. Звичайно, зараз дочка сильно переживає. Але в неї є ми — міцний тил. Нещодавно Оля разом з онукою приїжджали в гості. Шкода, що всього на кілька днів, але вони встигли трохи відпочити від суєти та набратися сил», — заявив батько Ольги Альберт Арнтгольц.

Як розповіли в близькому оточенні Ольги, причиною розлучення подружжя стали захоплення на стороні. Велелюбного Берідзе часто бачили в компанії молодих супутниць.

«Останні місяці вони вже не були сім'єю, Вахтанг навіть вдома толком не з'являвся. Зникла романтика, яка була раніше. Просто пройшла любов, причому — в обох одночасно. Півтора року тому вони розходилися, але потім вирішили постаратися зберегти сім'ю заради маленької доньки. Але не вийшло... Вахтанг не зміг відмовитися від тусовок, вечірок з друзями. А у Олі навпаки — постійні зйомки, робота, успіх. У підсумку, звичайно ж, виходило, що вона й заробляла більше. А якому чоловікові сподобається, що жінка утримує сім'ю. Так і жінці хочеться побути слабкою хоч іноді, а в Олі просто не було цієї можливості. Вона намагалася допомогти чоловікові вирішити проблеми з роботою, але за останні роки у нього була лише одна головна роль в серіалі, який показали тільки в Україні», — цитує друга пари Дмитра Северинова StarНit.

На початку вересня Арнтгольц подала заяву на розлучення та розділ майна в Свалявський районний суд міста Москви. У минулий четвер, 24 вересня, суддя підтвердив рішення пари розірвати шлюб. Ольга має намір домогтися виплати аліментів — чверть від доходу Берідзе.

Loading...