Дострайкувалися: волинським дорожникам до кінця тижня пообіцяли виплатити зарплату

Працівники ДП «Волинський облавтодор» почнуть отримувати зарплату до кінця поточного тижня. Про це повідомили у прес-службі Мінінфраструктури.

Джерело: Відомості

Заборгованість із виплати заробітної плати виникла внаслідок тривалого блокування рахунків Служби автомобільних доріг у Волинській області, передає УНН.

Керівництво «Укравтодору» спільно зі Службою автомобільних доріг у Волинській області проводять переговори з кредиторами щодо розблокування рахунків. Уже досягнуто домовленість про погашення частини боргу. Таким чином, відновлення руху коштів та виплату заробітної плати працівникам дорожніх експлуатуючих підприємств буде забезпечено до кінця поточного тижня.

Також Укравтодор спільно з Міністерством інфраструктури України працює над врегулюванням причини блокування рахунків служб автомобільних доріг.

«Ми підтримуємо людей у їх прагненні боротися за свої права. Кожен, хто працює, повинен отримувати свою зарплатню в повному обсязі та вчасно. Працівники не винні в багаторічних боргах перед підрядниками, проте страждають саме вони. Я особисто слідкую за тим, щоб виплата зарплати розпочалася ще до кінця тижня, а також буду просити Уряд голосувати за прийняття змін до постанови № 498, щоб подібна ситуація не виникла в жодній іншій області», — сказав міністр інфраструктури Андрій Пивоварський.

Loading...