Солістка гурту «Вінтаж» поплатилася за збільшення грудей

Солістка гурту «Вінтаж» поплатилася за збільшення грудей

Оточення співачки всерйоз стурбоване її фізичним і особливо емоційним станом.

Джерело: Відомості

Солістка російського гурту «Вінтаж» Анна Плетньова має проблеми з вагою. У спробах збільшити груди Анна примудрилася набрати зайві 8 кілограмів при зрості 157 сантиметрів, які змінили фігуру співачки до невпізнання, повідомляє InterMedia.

Причиною неконтрольованого набору ваги стали таблетки, запропоновані артистці народним цілителем. Анна Плетньова була категорично проти хірургічного втручання в свій організм, тому шукала альтернативні способи збільшити груди. Цілитель запропонував співачці «чудо-таблетки», виготовлені, за його словами, з концентрату капустяного соку, хмелю та порошку шкіри ігуани. Приймати ліки треба було протягом місяця, але вже через три дні виконавиця відчула неконтрольовані напади голоду та постійне бажання їсти солодке. На питання про те, чи нормально це, цілитель відповів, що все абсолютно в нормі і вся жирова тканина повинна концентруватися виключно в грудях співачки на радість її шанувальникам.

Солістка «Вінтажу» ще кілька днів продовжувала отримувати задоволення від своєї нової дієти, поки не зрозуміла, що ситуація стає некерованою.

«Зараз із усього гардеробу вона може вибрати лише спортивні штани та довгу футболку або светр, що прикривають боки, які непристойно розпливлися», — розповіли в прес-службі «Вінтажу». Через тиждень у групи заплановані зйомки відразу двох нових кліпів, але про еротичні сцени навіть не може бути мови. Схоже, що образ «поганої дівчинки» залишився в минулому.

Зараз Аня щосили намагається привести себе у форму, але зворотний процес йде дуже повільно. «Я зробила колосальну помилку, забувши, що себе треба любити такою, яка ти є, — зізнається співачка. — Дорогі дівчата, любіть свої маленькі груди, велику попу, свої ноги будь-якої довжини й талію будь-якої ширини. У цьому ваша індивідуальність і краса».

Оточення співачки всерйоз стурбоване її фізичним і особливо емоційним станом, оскільки через різку зміну системи харчування Анна Плетньова страждає перепадами настрою та болісно реагує на будь-яке зауваження щодо її зовнішнього вигляду.

Loading...