«Студія «Квартал 95» розіграла Барбару Брильську

«Студія «Квартал 95» розіграла Барбару Брильську

Вчора, 23 вересня, у новій студії відбулися зйомки шоу «Вечірній Київ».

Джерело: Відомості

В гостях у ведучих програми «Вечірній Київ» Володимира Зеленського та Валерія Жидкова була легендарна 74-річна польська актриса Барбара Брильська, яка спеціально прилетіла до Києва заради зйомок у шоу, пише «Ивона».

Актриса взяла участь у рубриці «Вас замовили», де її розіграли з «божевільним шанувальником», який шаленіє від неї. Як розповів Валерій Жидков, Барбара не знала, що її будуть розігрувати.

За сюжетом актрису після приїзду зустрічає чоловік, який повинен відвезти її та розмістити в готелі, але замість комфортного готельного номера Барбару привозять в кімнатку, яка обставлена ​​в стилі 70-х і дуже нагадує її кімнату в фільмі «Іронія долі, або З легкою парою».

Здивована актриса не розуміє, що відбувається, до того ж чоловік, виходячи, замкнув ззовні двері на замок і Барбара опинилася в пастці.

«Було кілька варіантів розіграшів, але ми обрали цей, оскільки він виявився найбілш прийнятним для такої зірки, з урахуванням її слави й таланту. Ми враховували її вік і не стали робити якісь екстремальні речі. Все відбувалося в одному приміщенні. А шанувальників такого рівня, я думаю, вона зустрічала всюди та скрізь. Тому ми вирішили, що це її на першому етапі не відлякає та заманить у пастку. Нічого такого, що могло викликати якісь проблеми зі здоров'ям ми намагалися не робити. Крім неадекватної людини їй нічого не загрожувало. Ми постаралися йому пояснити, чого він не повинен був робити. Барбара повинна була розуміти, що вона потрапила в дурну ситуацію, але її здоров'ю нічого не загрожує», — розповів Валерій Жидков.

За словами ведучого, актриса з радістю погодилася взяти участь у програмі, але тільки попередила, що не бажає зачіпати тему щодо політики.

Також знімальна група разом з Брильською вирішили перевірити звичайних перехожих на вулицях Києва, чи впізнають вони актрису чи ні. Варто відзначити, що люди реагували на відому актрису по-різному. Були й такі, які, побачивши Барбару, втрачали дар мови.

Нагадаємо, Барбара Брильська стала нев'їзною в Росію через підтримку України.

Loading...