Зірка серіалу «Щасливі разом» розорилася на масажі та червоній ікрі

Зірка серіалу «Щасливі разом» розорилася на масажі та червоній ікрі

Наталія Бочкарьова накупила японського шоколаду.

Джерело: Відомості

Наталія Бочкарьова, відома роллю в серіалі «Щасливі разом», нещодавно побувала з виставою на Сахаліні й так захопилася покупками, що вага її багажу на зворотному шляху склала 21 кілограм, пише prozvezd.info.

Наталя набрала ікри, риби та інших далекосхідних делікатесів, а також японського живого шоколаду, який, за її словами, просто тане в роті.

«За кожен кілограм переваги мені потрібно було заплатити по 600 рублів, але я знайшла вихід: розфасувала свої покупки по сумках і попросила чоловіків з бізнес-класу оформити мій багаж на себе. Тим більше, що вони, як правило, летять без нічого», — розповіла актриса.

Але в Благовєщенську, куди Наталія перебралася з Сахаліну, вона не зупинилася з покупками. В одному з бутиків артистка знайшла розкішну сукню і з'явилася в ній на церемонії закриття фестивалю «Амурська осінь».

Треба сказати, що ціни в Благовєщенську не найнижчі. Тільки за масаж з обгортанням Бочкарьова, за її зізнанням, заплатила 7000 рублів.

«Після довгого перельоту я відчула дискомфорт у спині, а тому вирішила піти на масаж прямо в готелі «Азія». Масажист пом'яв мені одну руку, а потім запитує: «Другу масажувати?» Я кажу: «Звичайно, раз вже почали». Потім він запропонував мені гаряче обгортання. Все було добре, мені сподобалося, але первісна ціна зросла в рази. Я могла на ці гроші купити ще три з гаком кілограми червоної ікри», — розповіла актриса.

Loading...