Ігор Кондратюк вірить, що Україна відновить свої кордони

Ігор  Кондратюк вірить, що Україна відновить свої кордони

21 вересня — Міжнародний день миру. Це свято було заявлене як день зміцнення ідеалів миру і всередині держав і народів, і між ними.

Джерело: Відомості

Зірки вітчизняного шоу-бізнесу розповіли, що для них означає це просте, але в той же час, таке бажане зараз для України слово «мир», розповідає «Ивона».

Український телеведучий, продюсер, шоумен і суддя проекту Х-фактор Ігор Кондратюк розповів про своє бачення миру:

«Мир — це коли закопано в землю або знищено всю зброю. Я думав, що коли Україна на початку свого існування відмовилася від незаперечної зброї, то це й буде перший крок на шляху до миру в усьому світі. Але я помилився ...

Я мрію, щоб настав мир, причому не тільки на теренах України, а й в усьому світі. Може, це й наївно звучить, це, можливо, буде не скоро або взагалі не відбудеться... Але хочеться, щоб припинилася вся ця дурість. Взагалі, найбільша дурість, яка може бути, — це коли люди вбивають один одного.

Хочу бачити Україну такою, яка відновить свої території. І щоб ті, хто керують країною, взялися за розум і зрозуміли, що потрібно відбудовувати країну для всіх рівних перед законом громадян. Це єдиний шлях кудись... Не Швейцарія звичайно, але хоча б ближче до Польщі. Не тому, що вони наші сусіди, а тому що ми бачили, як країна на наших очах піднімалася».

Loading...