41-річній актрисі Марії Порошиній не вистачає четвертої дитини

41-річній актрисі Марії Порошиній не вистачає четвертої дитини

За визнанням акторки, вона завжди мріяла про велику кількість дітей.

Джерело: Відомості

Популярна російська актриса Марія Порошина зізналася у відвертому інтерв'ю, що на трьох дочках вона зупинятися, не має наміру. За словами артистки, їй не вистачає ще одного малюка.

Актриса Марія Порошина виховує трьох дочок. Старшій Поліні (від першого шлюбу з актором Гошею Куценком) вже 19 років. Решта дівчаток значно молодші: середній Серафимі десять, а наймолодшій Аграфені п'ять років (від другого шлюбу з Іллею Древновим), передає «Сегодня».

Порошина зізналася, що з ними непросто. «Приходиш з роботи втомлена, от би звалитися в ліжко! Але розслабитися не виходить — вечірній обхід. Треба «пройти по палатах» — поспілкуватися з усіма дівчатками. З п'ятирічною Грунею поцілуватися, послухати, як у неї день пройшов, почитати книжку. Груня розповідає про те, що сталося з нею та подружками, міняє «імена, паролі і явки», але все одно зрозуміло, що її цікавить і турбує», — зазначила Порошина.

За словами актриси, середня Серафима так любить читати, що навіть доводиться її зупиняти, щоб зір не зіпсувався.

«З нею знову ж довга історія. Треба не тільки поспілкуватися, але й уроки перевірити, дізнатися, як вела себе в школі. Поведінка у Серафими, траплялося, кульгала — у неї море енергії! Весь час регоче, скаче, всіх заводить. І старша читати любить. Поліні дев'ятнадцять, навчається на третьому курсі Театрального інституту імені Щукіна, з нею теж доводиться посидіти. Розповіді Полінки — це просто потік свідомості», — повідомила Марія.

За визнанням артистки, вона завжди мріяла про велику кількість дітей.

«Я завжди хотіла дітей. Багато. Як мінімум — п'ятьох! У дитинстві говорила про це мамі та бабусі. Вони сміялися, думали, жартую. І дарма. До п'яти я, правда, не дотягла, народила трьох. Дочки наші це, звичайно, щось! Цирк з оркестром! Між собою ладнають, але Поліні частенько доводиться втихомирювати молодших. Сіма та Груня бігають як божевільні, б'ються, кричать! Ми їм даємо випустити пар. Вони один одного люблять і швидко миряться, обіймаються, цілуються. Іноді Сіма дивиться на Груню та каже: «Фу, скажена якась!» З висоти свого віку», — розповіла про дочок Порошина.

Артистка зізналася, що мріє про малюка. «Діти так швидко ростуть! Дивишся — чотирирічної малечі вже немає, потім — семирічної, дев'ятирічної. Ось тому жінки і народжують ще і ще! Їм не вистачає малюка. Він щодня радує і дивує дорослих. Виростаючи — втрачає свою принадність. Найдивовижніший вік — до п'яти років. Найбільш творчий і спостережливий, коли ти черпаєш від дитини божественну енергію, вона ллється на тебе потоком. Маленька дитина в будинку — це радість і розчулення. Подарунок долі. Я б із задоволенням народила ще одного. Вже відчуваю, що не вистачає малюка», — зізналася акторка.

Loading...