На Маневиччині з копачами бурштину бореться тисяча силовиків і БТР

На Маневиччині з копачами бурштину бореться тисяча силовиків і БТР

Силовики затримали 17 людей.

Джерело: Відомості

Близько тисячі співробітників силових органів були направлені до Маневицького району Волинської області, аби завадити незаконному видобутку бурштину. Про це повідомляє прес-служба обласного управління МВС. 

Міліціонерів повідомили, що в лісовому масиві району група з близько трьох сотень людей незаконно видобуває сонячне каміння. На боротьбу зі старателями залучили БТР та сільськогосподарську техніку.

«На охорону громадського порядку залучено близько тисячі співробітників УМВС, СБУ, УДСНС, НГУ, Волинського обласного управління лісового та мисливського господарства, представники громадських організацій. Крім цього, на допомогу прибули працівники міліції особливого призначення із сусідніх областей», — йдеться в повідомленні МВС.

Правоохоронці станом на ранок 23 вересня затримали чотири транспортних засоби та 17 осіб. Вилучено бурштин, грошові кошти та інвентар для видобутку сонячного каміння.

Наразі на місці інциденту зібралося близько 200 громадян та 20 транспортних засобів, які намагаються потрапити до лісового масиву. 

Loading...