Друзі Безрукова розповіли про його новий роман, який триває уже півроку

Друзі Безрукова розповіли про його новий роман, який триває уже півроку

Інсайдер повідомив, що Ірина Безрукова багато що пробачала чоловіку.

Джерело: Відомості

Минуло близько тижня відтоді, як дружина російського актора Сергія Безрукова Ірина офіційно підтвердила чутки про розлучення подружжя.

Як розповіли друзі артиста, він майже півроку зустрічається з 31-річною Анною Матісон, режисером картини «Чумацький шлях», де Сергій грає головну роль. Інсайдер поділився, що жінки завжди були слабкістю Безрукова, передає ТСН.

«Мало хто знає, що Сергій і в житті такий «Єсенін»: простий хлопець, з широкою люблячою душею. Як і поет (на честь якого його, до речі, назвали батьки), не проти випити горілочки, поспівати під гітару, помріяти. Обожнює поезію. У перервах між репетиціями малює — кульковою ручкою, олівцем або фарбами. Але головна його слабкість — жінки», — розповів інсайдер.

Щодо Анни Матісон, то з нею Безруков був знайомий із 2011 року, коли жінка писала сценарій фільму «Ялинки-2», у якому знімався актор.

«Вони виглядали щасливими. Але я це відносив до творчого щастя, коли люди горять спільною справою. Потім вже мені сказали, що в них, мовляв, роман», — сказало джерело.

Працівник освітлювальної команди картини «Чумацький шлях» Дмитро Льовієв розповів, що на знімальний майданчик Сергій та Анна завжди приїздили разом.

«Анна дуже ласкаво ставилася до Безрукова. Підколювала його, сміялася, жартувала. Бувало, візьме його за руку: «Йдемо поговоримо». Відходять. Всі бачили, якими сяючими очима Анна на нього дивилася. Обнімалися часто. З іншими акторами Анна вела себе більш стримано, по-робочому. До багатьох зверталася на ви. А Безрукову — все «Сергій» і на ти», — поділилося джерело. 

Loading...