Вадим Олійник пояснив, чому відмовився брати участь у «Новій хвилі»

Вадим Олійник пояснив, чому відмовився брати участь у «Новій хвилі»

Український співак і екс-соліст групи «ДиО. фільми» Вадим Олійник розповів, чому вирішив не їхати на конкурс «Нова хвиля–2015».

Джерело: Відомості

Кілька днів тому на сайті міжнародного конкурсу молодих виконавців популярної музики «Нова хвиля–2015», який цього року пройде в Сочі, в списку учасників зникло ім'я українського співака Вадима Олійника.

Виконавець прокоментував виданню viva.ua чому відмовився від участі і що сказав організаторам конкурсу.

За словами Олійника, він розумів, що зараз в Україні ситуація не найлегша, але сподівався, що через півроку, до вересня, все зміниться, і настрої людей зміняться. Також Вадим додав, що він вже підготував репертуар та костюми, сам за свої гроші зробив аранжування конкурсних пісень, але перед початком конкурсу взяв рішення відмовитися від виступу в Росії.

«Проводився би він у будь-якій країні — в Болгарії чи Латвії, як раніше, швидше за все, я б брав участь у конкурсі. Але ж я українець і люблю свою країну, так що сцена — це, звичайно, моє життя, але душа та серце підказували, що цього робити зараз не варто», — сказав Олійник.

Співак також розповів, що організаторам фестивалю сказав, що змушений відмовитися від участі в конкурсі за сімейними обставинами.

Loading...