Алла Пугачова допомогла колишньому чоловікові

Алла Пугачова допомогла колишньому чоловікові

Екс-чоловіка Примадонни Олександра Стефановича нагородили за внесок у музичний кінематограф.

Джерело: Відомості

Хоча шлюб Алли Пугачової і Олександра Стефановича тривав всього чотири роки, але саме цей період вважається найяскравішим в біографії колишнього чоловіка Примадонни і досі приносить йому дивіденди. На фестивалі «Амурська осінь» в російському Благовєщенську Олександру Борисовичу вручили приз за внесок у музичний кінематограф. За замовчуванням ця премія належить, звичайно ж, і Пугачовій. Адже вона зіграла головну роль в одному з найбільш знаменитих фільмів тієї епохи «Жінка, яка співає». А консультантом цієї картини був її чоловік, передає «Сегодня».

У 70-х роках минулого століття Стефанович зробив революцію в музичному кіно. Він знімав перші вітчизняні кліпи і, як продюсер, зробив з Пугачової зірку першої величини. Докладно про це Стефанович написав у книзі своїх спогадів «Пугачевочка», за мотивами якої в минулому році ним був знятий гучний серіал «Кураж». Цей багатосерійний телефільм також був зарахований до кінозаслуг Олександра Борисовича перед нагородженням в Благовєщенську.

Втім, як відомо, сама Пугачова поставилася до появи серіалу про себе без ейфорії. Не секрет, що вони зі Стефановичем не спілкуються вже кілька десятиліть. Колишній чоловік сподівався, що саме цей фільм посприяє їхньому примиренню. За задумом автора Алла Борисівна могла б з'явитися в одній з фінальних серій серіалу «Кураж». Але Пугачова відмовилася від цієї «привабливої» пропозиції. Героїню, яка схожа на жінку, що співає, зіграла зірка театру «Ленком» Олександра Волкова. А знамениті пісні з репертуару Пугачової виконала Діна Гаріпова.

В оточенні Примадонни негативно поставилися до прем'єри серіалу. Директор співачки Олена Чупракова і її найближча подруга Аліна Редель не приховували емоцій в коментарях на своїх сторінках у соціальних мережах. Однак глядачам «Кураж» припав до душі, зайвим підтвердженням чому став приз на фестивалі «Амурська осінь».

Loading...