Зірка студії «Квартал 95» Олена Кравець розповіла про зворушливий концерт у зоні АТО

Зірка студії «Квартал 95» Олена Кравець розповіла про зворушливий концерт у зоні АТО

За словами Олени, найбільше її вразило почуття гумору військових.

Джерело: Відомості

В ексклюзивному інтерв'ю програмі «Відверто з Машею Єфросиніною» на одному з українських телеканалів актриса «Студії» Квартал 95 «Олена Кравець розповіла про концерти в зоні АТО, передає «Сегодня».

Актриса їхати на концерт в зону АТО боялася: «Спочатку я не хотіла їхати. Мені було страшно, страшно за своє життя. У мене спрацював інстинкт самозбереження, який, правда, зник після спілкування з хлопцями. Я їм сказала: «Я так боюся!» А вони мені: «Усі бояться, там не солодко. Але нас попросили і ми повинні поїхати. І без тебе — ніяк». Коли я приїхала туди, коли побачила цих чоловіків, зрозуміла, що поруч з ними немає чого боятися. Вони дуже дисципліновані. І почуття самозбереження замінилося почуттям самоповаги. Я зрозуміла, що ця поїздка була необхідна нам усім».

За словами Олени, найбільше її вразило почуття гумору військових: «Я розуміла, що нас чекали і хотіли бачити. Навіть те, як вони «ржуть» — справжній кайф. Пам'ятаю, як вони сиділи у військовому аеропорту, під самою сценою, де не було навіть стільців. Взагалі нічого. З наших хтось задає їм питання: «Ану швидко говори, який у Олени розмір грудей?». І вони починають вгадувати. Це було дуже смішно!».

Але актриса не змогла стримати своїх емоцій під час виконання душевної пісні. «Наприкінці фінальна пісня. Якби вони залишилися сидіти — я б опанувала себе. Я цю пісню на звичайному концерті співаю й ледь стримую сльози. А тут, починаються перші акорди, і якийсь командир говорить всім: «Це «Батьківщина» , встати всім». І все — сльози у мене потекли. І я розумію, що мені ще цілу пісню співати, і що потрібно заспокоїтися, але якось я вирулила. А додому ми їхали мовчки ...» — зізналася Олена Кравець.

А найбільше актрису вразило визнання військових про те, як гумор допоміг їх товаришеві по службі прийти до тями: «Нам хлопці в зоні АТО сказали дуже правильні слова: «Давайте кожен буде займатися своєю справою. І коли у нас є хвилини відпочинку, ми то книжки читаємо, то «Квартал» дивимося. І сьогодні у вас на концерті засміялася людина, яку ми всі після контузії не змогли розсмішити три місяці. Він не посміхався». Іноді варто їхати, щоб відповідати собі на якісь питання».

Loading...