Борис Мойсеєв подав до суду на колегу по сцені через 5-мільйонний борг

Борис Мойсеєв подав до суду на колегу по сцені через 5-мільйонний борг

Відомий російський співак Борис Мойсеєв хоче повернути свої гроші.

Джерело: Відомості

Виконавець Борис Мойсеєв вирішив судитися зі своїм колегою, який позичив у нього п'ять мільйонів рублів (приблизно 1 652 000 грн.) і не поспішає їх повертати. Ім'я боржника співак не розголошує, проте сам Мойсеєв стверджує, що це публічна і досить відома персона, повідомляє vladtime.ru.

Мойсеєв розповів, що його колега більше півроку тому попросив позичити йому гроші і співак дав йому велику суму, оскільки був упевнений, що той зможе повернути гроші в строк — через 6 місяців. Але цього не сталося. І коли Борису знадобилися гроші на лікування, він звернувся до боржника, пославшись на здоров'я і на те, що обіцяний термін в 6 місяців вже давно минув. Боржник же в свою чергу вислухав Мойсеєва, але на наступні дзвінки більше не відповідає.

При позичанні грошей співак взяв розписку з боржника, і тепер з нею він і звернувся до суду як з доказом. Мойсеєв підкреслив, що не збирався брати ніяких паперів з колеги по сцені, але його кохана Адель наполягла на оформленні розписки, за що він їй і вдячний.

Мойсеєв заявив, що йому неприємна ця ситуація, але у нього немає іншого виходу, так як п`ять мільйонів — це не маленька сума.

Loading...