Світлана Лобода вперше показала свою доньку

Світлана Лобода вперше показала свою доньку

Маленьку Єву називають копією зіркової мами.

Джерело: Відомості

Українська співачка Світлана Лобода зважилася вперше показати обличчя своєї дочки Євангеліни. Разом з дитиною артистка прикрасила обкладинку глянцю Viva. На фото Світлана позує в обіймах своєї маленької копії.

Відтоді, як Євангеліна з'явилася на світ, минуло чотири з половиною роки. Весь цей час LOBODA відмовлялася від глянцевих фотосесій і прагнула будь-якими способами захистити дівчинку від уваги преси.

За словами Лободи, вона вирішила показати дитину, оскільки зрозуміла, що Єва вже достатньо зміцніла.

«Наша бабуся вже давно просить: «Будь ласка, Світлано, покажи дитину, я мрію, щоб вона могла, як всі діти, не ховаючись, сходити в зоопарк, щоб ми могли вести нормальний людський спосіб життя!» І я подумала, що, в принципі, Євочка вже готова, вона досить зміцніла, і цієї осені настав час її показати», — аргументувала своє рішення співачка.

Також Лобода розповіла про виховання доньки. Світлана зізналася, що оскільки Євангеліна єдина дитина в сім'ї, то трохи егоїстична.

«Але я це не культивую, навпаки, борюся з цим. У нас в сім'ї безперечний авторитет – мама, тобто я. Лише я в змозі боротися з дитячими капризами. Одним лише виразом обличчя можу дати зрозуміти, що пора зав'язувати з фокусами. До того ж ми не сюсюкаємо. У навчальному процесі у нас діє система заохочень: заслужила, вивчила, добре поводилася – отримала подарунок, не заслужила — вибач. У питанні виховання повинна бути чітка мотивація. Це вкрай важливо», — поділилася своїми секретами співачка. 

Loading...