На Львівщині «Дорожній контроль» затримав п’яного начальника ДАІ, який вчинив аварію

На Львівщині «Дорожній контроль» затримав п’яного начальника ДАІ, який вчинив аварію

На власному автомобілі Škoda Superb він виїхав з другорядної на головну дорогу.

Джерело: Відомості

Начальник міського ДАІ Червонограда на Львівщині Володимир Притула спровокував сьогодні, 21 вересня, ДТП, втікаючи від активістів «Дорожнього контролю», які виявили його в місцевому барі за розпиттям алкогольних напоїв із колегами

Про це повідомляє Zaxid.net. Близько 15.00 в смт. Гірник на власному автомобілі Škoda Superb Притула на високій швидкості виїхав з другорядної на головну дорогу, де в нього врізався BMW. За попередньою інформацією, внаслідок ДТП ніхто серйозно не постраждав, включаючи самого Притулу, який тікав від активістів.

У «Дорожньому контролі» розповіли, що отримали повідомлення про розпиття Притулою разом з його колегами, серед яких був і колишній начальник місцевого ДАІ, алкогольних напоїв у барі в селі Межиріччя, що неподалік Червонограда.

«Ми хотіли дочекалися, поки він сяде у свій автомобіль і затримати його. Але він, побачивши наш автомобіль, почав втікати в напрямку Червонограда», — зазначили активісти.

За їхніми словами, після аварії керівник місцевої ДАІ намагався втекти, кинувши автомобіль на місці ДТП.

«Ми ще його по дворах ловили», — зазначає Клімов.

Свої слова активісти підтверджують відеозаписом погоні, який мають намір оприлюднити найближчим часом. Притулу затримали, він пройде медичну експертизу.

Loading...