Іріша Блохіна ходила на перше побачення з майбутнім чоловіком із мамою

Іріша Блохіна ходила на перше побачення з майбутнім чоловіком із мамою

Співачка та тренер олімпійської збірної з художньої гімнастики Іріша Блохіна нарешті показала дочку Жаклін, яку народила від свого першого кохання, а тепер і чоловіка — Олексія Бринзака.

Джерело: Відомості

В інтерв’ю «Світському життю» Іра зізналася, що з Олексієм знайома дуже давно і навіть мала з ним 4-річні стосунки. Але чоловік тоді ще не був готовий до родини. Крім того, що Блохіна охоче про це розповіла, вона ще й знялася разом з коханим і донечкою для журналу «Viva!».

Виявляється, ще багато років тому батьки Іріші та Олексія влаштували їм побачення всліпу.

«Це було жахливо, бо ми не готові були до цього», — згадала Іра.

«Так, вона не хотіла зі мною зустрічатися, а я — з нею. Друг мені каже: «Чого ти сидиш вдома, піди погуляй з вродливою дівчиною. Вона білявка, блакитні очі, тільки-но з Лос-Анджелеса», — розповів Олексій.

«Пам'ятаю, що приїхав до готелю «Дніпро» — ми там домовилися зустрітися, — і вона йде з мамою та її колишнім чоловіком, і я думаю: «Клас, перше побачення і одразу з мамою та чоловіком мами. Чудовий вечір!» — додав він.

Однак врешті у парочки зав’язалися стосунки. Хоча й не дуже вдалі.

«Ми тоді зустрічалися 4 роки, потім розлучилися, потім помирилися, потім розлучилися. Я була готова до родини давно, коли ще його зустріла, я завжди розуміла, що Олексій — той чоловік, з яким я хочу дітей. Але тоді був не той час», — зізналася Іріша.

На запитання, який урок винесла вона з невдалого шлюбу з репером Ларсоном, Блохіна сказала:

«Жаклін — це відповіді на всі запитання. Я вірю в те, що є кохання і воно перше. Олексій — моє перше кохання».

Loading...