Жебрівський розповів про боротьбу з контрабандою в зоні АТО

Питання контрабанди в зоні АТО має бути врегульоване на законодавчому рівні.

Джерело: Відомості

Про це заявив голова Донецької обласної військово-цивільної адміністрації Павло Жебрівський на прес-конференції в Києві, повідомляє «Остров».

«На питанні контрабанди досить багато піару. Я спілкувався з Гройсманом про те, що необхідно законодавчо врегулювати це питання. Законопроект лежить у Верховній Раді, і він повинен бути прийнятий», — заявив губернатор.

За його словами, владі так само необхідно опрацювати питання контролю роботи на лінії розмежування правоохоронних органів, Збройних сил, оскільки контрабанда не відбувається без «співпраці так званих контрабандистів з деякими представниками ЗСУ».

«Моєму комбатові якось запропонували 150 тис. грн, щоб провести машину через лінію розмежування. Він не погодився. Потім сказав мені, що це його річна зарплата за 15 хвилин ганьби», — розповів губернатор.

«Чи багато хто готовий утримати «душі прекрасні пориви» і за 15 хвилин ганьби отримати річну зарплату? Не тільки потрібно ловити фури, але й працювати з тими, хто сприяє їх перевезенню через лінію кордону», — уклав Жебрівський.

Loading...